Produs

Categorii de produse

Despre Fato

FATO – Forta apartenentei unui grup multinational
FATO, parte a grupului Lucart S.p.A., beneficiaza de experienta cunoscuta si resursele unui grup multinational, care, cu o istorie de peste 60 de ani, este acum lider european in productia de hartie, fete de masa, placemat-uri, si lider national in produse de hartie absorbanta pentru utilizarea igienica in sectorul AFH.
FATO – Continua traditia excelentei
Excelenta produselor este realizata gratie maiestriei impreuna cu standardele de productie ridicata.
Excelenta serviciilor este datorata unei game largi de produse, livrari rapide, flexibilitate in productie, inovatia produselor, atentia la tendintele de consum, asistenta de vanzare.
Datorita cercetarii continue in excelenta, putem confirma si intari conducerea marcii FATO, in produse decorate si colorate a fetelor de masa, si servetele, in sectorul Ho.Re.Ca.
FATO a dat si da dovada de experienta, tehnologie, profesionalism, resurse, dorinta de a atinge obiective / standarde si mai mari, inalte, fara a pierde vreodata calitatea produselor si satisfactia clientilor.
Fie ca organizati o masa selecta acasa sau mergeti intr-un restaurant, mesele joaca un rol important in atragerea impactului. Toate ornamentele si combinatiile de culori pe care le alegeti vor vorbi despre stilul si personalitatea Dumneavoastra. Materialele din care sunt confectionate toate produsele sunt din hartie de cea mai buna calitate. Fato va ofera posibilitatea sa va alegeti fete masa, servetele, pocket-uri, etc., dintr-o gama numeroasa de culori, texturi si decoruri diferite.